Køkkenrenovering - få det bedste frem i dit køkken

​Vil du gerne have lavet dit køkken om til et samtalekøkken? Eller vil du bare gerne have skiftet dine køkkenskabe ud med nye?

Hos Tømrermester Egilsson ApS er vi eksperter i køkkenrenovering. Med vores hjælp kan du få forvandlet dit køkken til dit drømmekøkken, og vi har altid en masse kreative løsninger i ærmet. Uanset om du skal have sat et helt nyt køkken op, eller om det er en mindre renovering af køkken, du står over for, så kan du altid ringe efter os. Vi har base i Kastrup tæt på København, hvorfra vi dagligt kører ud til kunder i Tårnby, Dragør, Amager og på den resterende del af Sjælland.

Hvad koster montering af køkken?

Opsætning af køkken kan være et vidt begreb. Måske skal du bare have skiftet de gamle skabe ud med nye, eller måske skal du have lavet nogle omfattende ændringer i rummet for, at du kan få plads til de nye skabe, du har bestilt. 

For at give dig en pris på køkkenopsætning skal vi kende mere til den opgave, du gerne vil have os til at hjælpe dig med.

Vi er din garanti for gode priser på køkkenrenovering og med vores hjælp, kan du være sikker på, at det kommer til at gå som en leg, når du skal have lavet nyt køkken. Vi tager os af alt det besværlige, så du kan nøjes med at nyde det færdige resultat.

Kontakt os i dag og få en hurtig pris på køkkenrenovering

Har du spørgsmål til køkkenrenovering? Eller vil du gerne vide mere om billig hjælp til dit køkken? Så tøv ikke med at kontakte os. 

Giv os et kald på telefon 53 38 33 18 eller send os en mail på mester@egilsson.dk.

​​

Skriv gerne til os hvis du står og skal bruge hjælp.

Du kan også ringe til os på ​5338 3318

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi kører ud på hele Sjælland

Ring på 5338 3318

Vi besvare dine spørgsmål

mester@egilsson.dk​

Skriv og få et uforpligtende tilbud

​Tømrermester Egilsson v/ Mikkel Egilsson • Hadsten Allé 48 - 2770 Kastrup • CVR: 39519976